Bekijk mijn CV op Linkedin

Marian Heemskerk

Over mij
“Mijn kracht is op een integere wijze mensen samen te brengen. Als echte professional weet ik te inspireren en te verbinden, maar ook op te treden en grenzen te trekken.”

Bekijk mijn CV op Linkedin

Ik kom uit een middenstandsmilieu waarbij mijn ouders het voorbeeld voor mij zijn geweest met hun eigen ondernemerschap.

Met mijn gezin heb ik een aantal jaar in het buitenland gewoond. Bij terugkeer in Nederland ben ik begonnen met studeren aan de Hoge Economische School in Amsterdam en heb daar het diploma HEAO-Bedrijfseconomie gehaald. Daarna heb ik met veel enthousiasme 15 jaar in de financiële sector gewerkt. In de periode dat ik voor de ABNAMRO Bank werkzaam was, heb ik op Nyenrode Universiteit een doctoraal in Bedrijfskunde behaald. Ook ben ik als projectmanager werkzaam geweest in een aantal succesvolle projecten bij diverse bedrijven in samenwerking met de Overheid.

Door persoonlijke omstandigheden is mij het idee steeds meer gaan aanspreken om al mijn kennis & kunnen te bundelen. Recentelijk heb ik aanvullend diverse specialistische opleidingen gevolgd. Met dit totaalpakket kan ik nu als vertrouwenspersoon voor kwetsbare mensen fungeren wanneer zij zelf geen beslissingen meer kunnen nemen.

De meerwaarde van mijn inzet is dat ik goed kan organiseren en structuur aanbrengen. Daarnaast ben ik sociaalvaardig en kan ik mij goed inleven in andermans problematiek. Ik ga pragmatisch te werk om oplossingen te vinden en daarna te realiseren naar de gewenste situatie. Nieuwe uitdagingen en kansen geven mij energie.

Heems Financial Care staat daarom voor het financieel ontzorgen van mensen met een ondersteunende vraag zodat er weer rust ontstaat voor hen zelf, hun naasten of nabestaanden.